Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

• Read the FAQ first before asking questionsShoutbox is for General chat and questions only •
@  LegacyRose : (18 December 2014 - 05:56 PM) Hi all! It's been a long time! I'm back. I've missed yall! Can't wait to play with you on the server again. :)
@  XxShadow_sis... : (18 December 2014 - 11:22 AM) No it's up
@  satbossblackop : (18 December 2014 - 10:20 AM) server down?
@  Lumandrill : (18 December 2014 - 07:26 AM) Dynmap updated :)
@  Drak : (18 December 2014 - 03:21 AM) That explains the fire
@  Ravenor911 : (16 December 2014 - 07:55 PM) wait til you guys see what I am planning hehe
@  ruhel112 : (15 December 2014 - 01:36 PM) Hey budd
@  Buddwiser : (15 December 2014 - 06:00 AM) nvm
@  Buddwiser : (15 December 2014 - 05:41 AM) is the server offline?i see people on the list on the site saying they are on but the server is showing as offline
@  kinoshi_long : (14 December 2014 - 03:54 PM) i see now .. silly emma
@  Lumandrill : (14 December 2014 - 03:54 PM) Its fixed now :)
@  XxShadow_sis... : (14 December 2014 - 03:54 PM) It's all good
@  kinoshi_long : (14 December 2014 - 03:53 PM) ok who broke the server
@  Lumandrill : (14 December 2014 - 11:10 AM) It has been fixed
@  Bloodraven : (14 December 2014 - 10:20 AM) yeah I'm gonna open a support ticket for help
@  Minjox : (14 December 2014 - 10:19 AM) thanks tema
@  BlairBros : (14 December 2014 - 10:19 AM) stop trying to log in to fix it youll just crash the server over and over again
@  Bloodraven : (14 December 2014 - 10:17 AM) extra utilites conveyors are the problem
@  Minjox : (14 December 2014 - 10:17 AM) um
@  sys64738 : (14 December 2014 - 10:17 AM) elucidate

Photo

Problems With Logging In With The Tekkit Launcher


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
3 replies to this topic

#1 Red_Hawk_123

Red_Hawk_123

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 09 April 2012 - 02:31 AM

When I log in the launcher screen goes to the white Mojang screen like normal ;however, it then goes to a screen that lists all the Mods used in the Technic Pack and when I scroll down it says minecraft has crashed. After showing that screen for about 10 seconds the launcher then closes. I have tried reinstalling the launcher many times, but still the launcher will not let me get past the white Mojang screen. If anyone knows how to fix this please let me know.



Thanks for your time,
Red_Hawk_123



#2 Chad91GTZ

Chad91GTZ

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 574 posts

Posted 09 April 2012 - 02:34 AM

Have you tried clearing out the entire .techniclauncher folder? Make a backup of that folder then redownload from scratch. Make sure you have the newest version of the launcher from the website.

#3 fabricator77

fabricator77

    Veteran

  • Members
  • PipPipPip
  • 143 posts

Posted 09 April 2012 - 03:09 AM

Some have reported problems along these lines.
try this:
1) delete the entire .tekkitlauncher folder (copy your screenshots and save folders out)
2) install Java 7 if you don't have it already, some mods including in tekkit need it now.
3) download the latest tekkit launcher and run it.

#4 Red_Hawk_123

Red_Hawk_123

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 09 April 2012 - 03:09 AM

Ok, it is all fixed thanks for your help.


Red_Hawk_123