Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

• Read the FAQ first before asking questionsShoutbox is for General chat and questions only •
@  ergo3983 : (01 May 2019 - 09:53 PM) It's been so long! I still remember :)
@  seanos1998 : (30 April 2019 - 10:45 PM) Same
@  Brisingr17 : (12 March 2019 - 03:52 AM) I miss the good ol' days!
@  robotfly : (07 February 2019 - 04:01 PM) I dont know who will see this, or if anyone will, but I love all you guys, and I miss our time on this server <3 I hope you all are doing well
@  seanos1998 : (28 December 2017 - 09:48 PM) R.I.P.
@  DakotaKid98 : (10 October 2016 - 04:44 AM) http://hyperzone.tech/
@  DakotaKid98 : (10 October 2016 - 04:44 AM) It's been revived and running for more than a year
@  KookieNCoffee1 : (22 September 2016 - 03:13 AM) Woot!
@  Lumandrill : (20 September 2016 - 06:33 PM) xD
@  Lumandrill : (20 September 2016 - 06:33 PM) Revive The techworld!
@  Brisingr17 : (28 August 2016 - 10:10 AM) Glad the old site is back, lots of memories
@  Lumandrill : (23 August 2016 - 05:07 PM) Wuhuuu First Visitor in a year :D
@  seanos1998 : (10 April 2015 - 08:44 PM) haha, let's not hope, but know that it will be a good next three years!
@  Aaria : (10 April 2015 - 08:43 PM) Yep, and hopefully a good almost-three years on the next server!
@  seanos1998 : (10 April 2015 - 08:43 PM) say, will people who have been a part of the server since techworld get a special title perhaps? would be nice :P
@  seanos1998 : (10 April 2015 - 08:41 PM) ... *Sigh* it's been a good almost-three years here...
@  Aaria : (10 April 2015 - 08:40 PM) Yes, very sadly this website and forums will be no longer in use by the end of today if Galen gets it done tonight
@  seanos1998 : (10 April 2015 - 08:37 PM) I guess we're leaving this forum then?
@  Aaria : (10 April 2015 - 07:45 PM) http://tech-hyperzon...g54027#msg54027
@  Darkflames : (09 April 2015 - 10:25 PM) (to all the awaiting fans that is.)

Photo

Server Crashes When I Log In



This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
15 replies to this topic

#1 AtomicKiwi99

AtomicKiwi99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 14 January 2015 - 10:35 PM

Yesterday I was flying around the server killing pigs and cows for food and it crashed (I was morphed as a Blaze). It now seems that every time I try to log on I get disconnected. Some people are also saying that when I log on the server crashes or lags. 

 

I am sorry for any inconveniences I have caused to players. If there is anything I can do to help on my end please let me know.

 

Thanks,

AtomicKiwi99





#2 Aaria

Aaria

    Advanced Member

  • Administrators
  • 317 posts

Posted 15 January 2015 - 12:26 AM

Crash log please


Posted Image

#3 AtomicKiwi99

AtomicKiwi99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 15 January 2015 - 01:37 AM

When I log in sometimes it will say server closed which I assume is me crashing the server. Other times it will say Internal Exception: java.io.IOExceptiopn: An existing connection was forcibly closed by the remote host.

 

Sorry for not putting them in, it completely slipped my mind.



#4 Bloodraven

Bloodraven

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 posts

Posted 15 January 2015 - 03:32 AM

Try resetting your client if that doesn't work post your console information and we can take a look at it.



#5 Aaria

Aaria

    Advanced Member

  • Administrators
  • 317 posts

Posted 15 January 2015 - 05:25 PM

When I log in sometimes it will say server closed which I assume is me crashing the server. Other times it will say Internal Exception: java.io.IOExceptiopn: An existing connection was forcibly closed by the remote host.

 

Sorry for not putting them in, it completely slipped my mind.

 

That's not a crash report, a crash report is in your appdata file under a folder called 'crash reports'


Posted Image

#6 AtomicKiwi99

AtomicKiwi99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 15 January 2015 - 07:18 PM

That's not a crash report, a crash report is in your appdata file under a folder called 'crash reports'

 

When I crashed the first time the error message was "Server Closed". My game didn't crash and exit so there was no crash log created. I did find the minecraft console log however and I have made pastebins of it:

 

Here is the log forward in time after I clicked the connect button.

And here is the full log from MinecraftLog.txt.

 

I'm sorry I don't have a proper crash log to help you.

 

Try resetting your client if that doesn't work post your console information and we can take a look at it.

 

I also tried resetting the modpack to 1.0.3 and that was the Minecraft Log from when I logged in.

 

Thanks for your help. I really do appreciate it,

AtomicKiwi99



#7 Bloodraven

Bloodraven

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 posts

Posted 15 January 2015 - 09:16 PM

  1. Couldn't look up profile properties for [email protected][id=cbb39696-58e1-4347-9598-3cbea0430f7b,name=AtomicKiwi99,properties={},legacy=false]
  2. com.mojang.authlib.exceptions.AuthenticationException: The client has sent too many requests within a certain amount of time
  3.         at com.mojang.authlib.yggdrasil.YggdrasilAuthenticationService.makeRequest(YggdrasilAuthenticationService.java:65) ~ This means you sent too many requests to join the server in a few minutes. This might be caused by having a firewall, Anti-virus or parental controls blocking the game. Please make sure none of these are blocking minecraft, make sure you are in 1.0.3 Direwolf20 and have the latest version 7 java before trying to get on the server. Other than this I see no problems with your client.


#8 AtomicKiwi99

AtomicKiwi99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 15 January 2015 - 11:07 PM

 

This means you sent too many requests to join the server in a few minutes. This might be caused by having a firewall, Anti-virus or parental controls blocking the game. Please make sure none of these are blocking minecraft, make sure you are in 1.0.3 Direwolf20 and have the latest version 7 java before trying to get on the server. Other than this I see no problems with your client.

 

 

This seems to be quite a weird problem that im having. Java is allowed on public, private and isn't blocked in my firewall. I can also confirm that the direwolf20 pack is on 1.0.3. I have no idea what the problem could be. Maybe my player data just has to be reset, I can't think of anything else to do.

 

Thanks for your help Bloodraven,

AtomicKiwi99



#9 Lumandrill

Lumandrill

    Advanced Member

  • Administrators
  • 271 posts

Posted 17 January 2015 - 03:12 PM

Should be fixed, removed a corrupted entity



#10 AtomicKiwi99

AtomicKiwi99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 21 January 2015 - 03:05 AM

Should be fixed, removed a corrupted entity

 

Sorry for the late reply I have been away on holiday.

 

I logged onto the server today and again it kicked me out and then said server closed. I think this was me crashing the server because there were 6 people online and it was fine before I connected.

Console output can be found here.

 

Sorry to be such a pain,

AtomicKiwi99



#11 Lumandrill

Lumandrill

    Advanced Member

  • Administrators
  • 271 posts

Posted 21 January 2015 - 07:26 AM

I will fix it when I get home :) that will be in aprox 8hours from the time of this post

#12 AtomicKiwi99

AtomicKiwi99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 21 January 2015 - 08:12 AM

That's fine, that will be about an hour before I wake up in the morning.  :)

 

Thanks Lumandrill. 



#13 Lumandrill

Lumandrill

    Advanced Member

  • Administrators
  • 271 posts

Posted 21 January 2015 - 04:49 PM

Should be fixed now



#14 AtomicKiwi99

AtomicKiwi99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 21 January 2015 - 11:39 PM

I logged on again today and it still seems to be happening.

It still gave me the server closed message. The console log is here.

 

I'm sorry for causing so many problems, and thanks for your help I know how annoying this must be.

 

Thanks,

AtomicKiwi99



#15 Lumandrill

Lumandrill

    Advanced Member

  • Administrators
  • 271 posts

Posted 22 January 2015 - 07:31 AM   Best Answer

Please try again now :)

#16 AtomicKiwi99

AtomicKiwi99

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 23 January 2015 - 01:36 AM

Cool its working fine now thanks Luman. Is there anything I can do to avoid this happening again?